Lijsten Antieke Vogelkooi Catawiki

Lijsten Antieke Vogelkooi Catawiki. The bottom tray can be slid out. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Verken en plaats je biedingen! The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire.

Een Antieke Vogelkooi Met Voeder Bakjes Messing Glas Catawiki

Uitgelicht Een Antieke Vogelkooi Met Voeder Bakjes Messing Glas Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Zeer zuiver en helder geluid.

Verken en plaats je biedingen!

Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. The bottom tray can be slid out. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. De kooi is hoog 60 cm. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.

Antieke Vogelkooi Xxl 120 Cm Hout Messing 1900 Catawiki

3.1 kg this article will be carefully.. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. At the top a chain to hang the cage if desired.

Antieke Franse Vogelkooi Handbeschilderd Eerste Helft Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.. Verken en plaats je biedingen! De kooi is hoog 60 cm. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. 3.1 kg this article will be carefully. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Antieke Vogelkooi Hout Ijzerdraad Catawiki

Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. . Verken en plaats je biedingen!

Antieke Vogelkooi Hangend In Standaard Catawiki

Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Verken en plaats je biedingen! Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. Zeer zuiver en helder geluid.

Oude Koperen Vogelkooi Catawiki

Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. At the top a chain to hang the cage if desired. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. 3.1 kg this article will be carefully. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Verken en plaats je biedingen!. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Franse Vogelkooi Uit Bretagne Frankrijk Rond 1880 Catawiki

In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Antieke Vogelkooi Catawiki

Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden 3.1 kg this article will be carefully. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl.. Zeer zuiver en helder geluid.

Zeer Grote Schitterende Bronzen Antieke Vogelkooi Catawiki

3.1 kg this article will be carefully. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Zeer zuiver en helder geluid. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Antieke Vogelkooi Met Klokje Catawiki

The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire... De kooi is hoog 60 cm. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.

Grote Antieke Koperen Vogelkooi 20e Eeuw Ca 60 00 Cm Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Online Veilinghuis Catawiki Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Glas Glazen Panelen Antiek Vogelkooi

Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. At the top a chain to hang the cage if desired. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. De kooi is hoog 60 cm. Verken en plaats je biedingen! En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd.

Zoek Antieke Vogelkooi In Catawiki S Veilingen Catawiki

3.1 kg this article will be carefully. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Verken en plaats je biedingen! The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Oude Houten Vogelkooi Catawiki

The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire.. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet... 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Grote Antieke Koperen Vogelkooi 20e Eeuw Ca 60 00 Cm Catawiki

The bottom tray can be slid out. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. 3.1 kg this article will be carefully. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. The bottom tray can be slid out. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Pin Op Home Decor Birdcages

The bottom tray can be slid out... Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. 3.1 kg this article will be carefully. The bottom tray can be slid out. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Vogelkooi Eerste Helft 20e Eeuw Frankrijk Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl.

Antiek Grote Bronzen Vogelkooi Catawiki

Zeer zuiver en helder geluid. . Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Antieke Vogelkooi Hout Ijzerdraad Catawiki

The bottom tray can be slid out. Zeer zuiver en helder geluid.

Vogelkooi Catawiki

3.1 kg this article will be carefully. .. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.

Vogelkooi Eerste Helft 20e Eeuw Italie Hout En Brons Catawiki

Verken en plaats je biedingen! Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Verken en plaats je biedingen! Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.

Antieke Koperen Messing Vogelkooi 1 Koper Of Messing Catawiki

Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. 3.1 kg this article will be carefully. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd.

Antieke Vogelkooi Hardhout En Messing Glazen Bakjes Catawiki

Verken en plaats je biedingen!. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. The bottom tray can be slid out. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Zeer zuiver en helder geluid.. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.

Antieke Vogelkooi Hangend In Standaard Catawiki

Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. . De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Online Veilinghuis Catawiki Antieke Franse Vogelkooi Handbeschilderd Frankrijk Ca 1925 Vogelkooi Antiek Frankrijk

22,5 cm wordt aangetekend verzonden The bottom tray can be slid out. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Koperen Vogelkooi Hoog 60 Cm Catawiki

Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Antieke Vogelkooi Handbeschilderd Met Bloemmotief Hout Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. 3.1 kg this article will be carefully. The bottom tray can be slid out. Zeer zuiver en helder geluid. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden. Verken en plaats je biedingen!

Een Antieke Koperen Vogelkooi Glas Koper Messing Catawiki

Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo... The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire.

Antieke Franse Vogelkooi Jaren 20 Catawiki

Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. The bottom tray can be slid out... Verken en plaats je biedingen!

Zeer Grote Schitterende Bronzen Antieke Vogelkooi Catawiki

Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Zeer zuiver en helder geluid. De kooi is hoog 60 cm. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.

Antieke Koperen Vogelkooi Houten Ophangklos Ca Eind 1800 Catawiki

De kooi is hoog 60 cm.. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. The bottom tray can be slid out. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. At the top a chain to hang the cage if desired. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts.

Antieke Vogelkooi Hangend In Standaard Catawiki

En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. At the top a chain to hang the cage if desired. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.. Zeer zuiver en helder geluid.

Pin Op Home Decor Birdcages

Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Verken en plaats je biedingen! Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.. Verken en plaats je biedingen!

Antieke Messing Vogelkooi Automaat Met Drie Nachtegalen Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. 3.1 kg this article will be carefully. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. At the top a chain to hang the cage if desired. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. Zeer zuiver en helder geluid.

Antieke Houtsnijwerk Vogelkooi Eerste Helft 20e Eeuw Catawiki

Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.

Oude Biezen Vogelkooi Jaren 50 Catawiki

Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Zeer zuiver en helder geluid. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Verken en plaats je biedingen! Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. The bottom tray can be slid out. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.

Zware Antieke Brons Koperen Vogelkooi Nederland 1e Catawiki

Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd... Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. 3.1 kg this article will be carefully.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.

Pin Op Antiek En Curiosa

Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje... De kooi is hoog 60 cm. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Zeer zuiver en helder geluid. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Grote Koperen Vogelkooi Halverwege 20e Eeuw Catawiki

Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. 3.1 kg this article will be carefully. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.

Antieke Grote Koperen Vogelkooi Koper Catawiki

At the top a chain to hang the cage if desired... At the top a chain to hang the cage if desired. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Vogelkooi Catawiki

3.1 kg this article will be carefully. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Verken en plaats je biedingen! The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire... Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.

Zeer Grote Antieke Vogelkooi Zware Uitvoering Volledig Catawiki

At the top a chain to hang the cage if desired... In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. 3.1 kg this article will be carefully. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Verken en plaats je biedingen! De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Zeer zuiver en helder geluid. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Mega Grote Antieke Vogelkooi Papegaaienkooi Ijzer Catawiki

Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. .. De kooi is hoog 60 cm.

Antiek Grote Bronzen Vogelkooi Catawiki

Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. 3.1 kg this article will be carefully. The bottom tray can be slid out.

Antieke Koperen Vogelkooi Koper Catawiki

Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.

Grote 70 Cm Houten Vogelkooi Hardhout En Koper Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl.. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen.

Antieke Houtsnijwerk Vogelkooi Eerste Helft 20e Eeuw Catawiki

Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. The bottom tray can be slid out.

Wwas194xhlgihm

Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. De kooi is hoog 60 cm. Verken en plaats je biedingen! The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. The bottom tray can be slid out. At the top a chain to hang the cage if desired.. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd.

Antieke Franse Vogelkooi Uit Bretagne Frankrijk Rond 1880 Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. The bottom tray can be slid out. Verken en plaats je biedingen! Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd.

Antieke Vogelkooi Koper Catawiki

Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. At the top a chain to hang the cage if desired. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. 3.1 kg this article will be carefully. The bottom tray can be slid out. Zeer zuiver en helder geluid. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Verken en plaats je biedingen! Zeer zuiver en helder geluid.

900 Ideeen Over Vogelhuisjes Kooien Nestjes In 2021 Vogelhuisjes Vogelhuisje Kooi

Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo... . De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Grote 70 Cm Houten Vogelkooi Hardhout En Koper Catawiki

Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.

Vogelkooi Van Brons En Messing 2e Helft 20e Eeuw Catawiki

Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje... Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Verken en plaats je biedingen!

Antieke Franse Vogelkooi Uit Bretagne Frankrijk Rond 1880 Catawiki

Zeer zuiver en helder geluid. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. 3.1 kg this article will be carefully. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Zeer zuiver en helder geluid. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Verken en plaats je biedingen! In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.

Antieke Vogelkooi Ijzer Hout Catawiki

Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. 3.1 kg this article will be carefully. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl.. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.

Antieke Franse Vogelkooi Jaren 20 Catawiki

Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. 3.1 kg this article will be carefully.

Antiek Frans Houten Vogelkooi Met Gemerkte Vogeltjes 1 Catawiki

At the top a chain to hang the cage if desired. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. De kooi is hoog 60 cm. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. The bottom tray can be slid out. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.

Antieke Gevlochten Metalen Vogelkooi Metaal Catawiki

Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.

Grote Oude Koperen Vogelkooi Met Toebehoren Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Vogelkooi Catawiki

Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Antieke Vogelkooi Catawiki

Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo... Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. De kooi is hoog 60 cm.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.

Antieke Speeldoos Vogelkooi Met Zingende En Bewegende Catawiki

Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. De kooi is hoog 60 cm. Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden En omvat een vierkant van 29 x 29 cm... 3.1 kg this article will be carefully.

Brocante Vogelkooi Op Standaard Koper Catawiki

22,5 cm wordt aangetekend verzonden.. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. De kooi is hoog 60 cm. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.. Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen

Antieke Speeldoos Vogelkooi Met Zingende En Bewegende Catawiki

The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. At the top a chain to hang the cage if desired. De kooi is hoog 60 cm.

Antieke Grote Koperen Vogelkooi Koper Catawiki

The bottom tray can be slid out.. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels.. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Antieke Vogelkooi Hout Catawiki

At the top a chain to hang the cage if desired.. Verken en plaats je biedingen! At the top a chain to hang the cage if desired. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Twee Antieke Houten Vogelkooi Met Twee Decoratieve Duiven Catawiki

Zeer zuiver en helder geluid. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. De kooi is hoog 60 cm.. 3.1 kg this article will be carefully.

Antieke Vogelkooi Catawiki

De kooi is hoog 60 cm. Verken en plaats je biedingen! De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. The bottom tray can be slid out. 3.1 kg this article will be carefully. In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd... In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend.

Antieke Vogelkooi Hout Catawiki

Vogeltjes in kooi fluiten heel helder en bewegen.. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Makkum Tichelaar Vogelkooi Antieke Plaquette Catawiki

At the top a chain to hang the cage if desired.. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Verken en plaats je biedingen! Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Koop en verkoop antieke vogelkooi in catawiki's veilingen.

Wwas194xhlgihm

Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts. Zeer zuiver en helder geluid. At the top a chain to hang the cage if desired. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. At the top a chain to hang the cage if desired.

Antiek Grote Koperen Vogelkooi In Authentieke Staat 1 Catawiki

Zeer zuiver en helder geluid. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. The lot is in a beautiful condition, on 1 side is a metal side piece fastened with a metal wire. At the top a chain to hang the cage if desired.

Antieke Vogelkooi Hout Catawiki

Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd.. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Er is een klein opstaand randje in de schuiflade gerepareerd. Verken en plaats je biedingen! In de vogelkooi zitten 3 gekleurde nachtegaal's waarvan 2 zingende bewegende en 1 alleen bewegend. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo. Hexagonal, four large glass panels and two lower glass panels. Ontdek 3 antieke vogelkooi objecten, geselecteerd door experts.

Antieke Speeldoos Vogelkooi Met Zingende En Bewegende Catawiki

Als u het mechanisme opwind gaan de vogeltjes om de beurt fluiten als een echte nachtegaal.. Gemaakt van hout en zeer veel messing/koper tot zelfs het palletje om het deurtje te sluiten, waardoor het een gewicht heeft van ruim 6,5 kilo.

Popular posts from this blog

71+ Aveva E3D Ifc Export Gratis

133+ Flashforge Finder Firmware Update Download

169+ Anycubic Slicer